Accessoires die altijd van pas komen

Accessoires zorgen ervoor dat je je outfit helemaal af kan maken. Zo kan je kiezen voor een ketting of mooie oorbellen, of voor een klassieke tas of mooie hakken. De keuze is reuze, en misschien weet je niet waar je moet beginnen. Wat past nou mooi bij jouw garderobe? En wil je een grote miskoop vermijden? Dan zijn dit zeker accessoires waar je niet mee de mist in zal gaan. Deze accessoires komen namelijk altijd van pas.

Accessoires die altijd van pas komen
© Pixabay.com

1 Oorringen

Deze trend uit de jaren 90 is helemaal terug en past in elke garderobe. Het voordeel aan deze oorringen is, is dat ze in verschillende uitvoeringen komen. Zo kunnen ze groot, maar ook klein zijn. Zilver of goud: voor iedereen is er een mooi paar oorringen. Ze kunnen je outfit een extra touch geven.

2 Haarbanden

Misschien vind je het helemaal niet fijn als er accessoires aan je lichaam hangen, of vind je het fijn als accessoires ook praktisch kunnen zijn. Dan is de haarband ideaal voor jou! Zo kan je kiezen voor een elastieken haarband of juist voor een harde diadeem. Anno 2020 zijn er veel gekleurde modellen die jouw outfit wat meer kleur kunnen geven, of gewoon wat extra’s. Het voordeel is dat haarbanden helemaal niet duur hoeven te zijn, dus je kan je outfits lekker stijlen met verschillende kleuren en printjes.

3 Bucket hats

Bucket hats zijn ideaal voor de zonnige dagen in Nederland. Ze beschermen je ogen tegen de felle zonnestralen, maar weerhouden je er niet van om de mooie kleuren in de natuur te zien. Bucket hats zijn een meer trendy accessoire voor in jouw garderobe. Het kan daarom zijn dat dit niet een accessoire is voor iedereen.

Accessoires die altijd van pas kome
© Pixabay.com

4 Statement oorbellen

Een mooie set opvallende oorbellen komt zeker van pas. Ze kunnen een zwart effen T-shirt en een mooie jeans net wat spannender maken dan normaal. Of je brengt jouw trendy outfit naar een nog hoger level met bijvoorbeeld statement oorbellen met felgekleurde kralen. Misschien vindt je het wel leuk om oorbellen met een gezicht te dragen. Statement oorbellen betekenen niet meteen dat ze tot aan je kaak reiken en dat ze felgekleurd zijn. Statement oorbellen kunnen ook geheel zilver- of goudkleurig zijn.

5 Zonnebril

Deze zonnebril past bij elke outfit die je draagt. Deze zonnebril beschermt je ogen tegen de felle zon en zorgt ervoor dat je niet verblind raakt. Op internet staan er tips over welke zonnebril het best past bij de vorm van jouw gezicht. Deze accessoire zal hoogstwaarschijnlijk de accessoire zijn waar je het meest zal gebruiken. Om deze reden is de zonnebril zeker de investering waard.

6 Handtas

Vrouwen hebben (bijna) altijd wel een aantal spullen die ze meenemen op pad: portemonnee, telefoon, sleutels en ga zo door. Waar laat je al deze spullen? Inderdaad: in een handtas. Nu is het wel zo fijn dat de handtas van een goede kwaliteit gemaakt is en dat je hem er mooi uit vindt zien. Hij moet immers een tijd meegaan en niet al na 2 maanden uit elkaar vallen. Zoek voor jou uit wat voor model tas je wilt en in welke kleur, en ga op zoek naar jouw droom tas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *