Drie leuke kraamcadeautjes

Een baby verwelkomen is altijd een leuke belevenis voor de ouders. Na om en bij negen maanden geduldig wachten, kunnen ze immers eindelijk hun kindje in hun armen sluiten. Jij draagt bij aan hun vreugde door tijdens en na de kraamperiode van om en bij tien dagen na de bevalling, hun nieuwe spruit te gaan bewonderen. Echter is het dan ook de bedoeling dat je een leuk geschenkje meeneemt.

Omdat ouders vaak alles reeds hebben aangeschaft, is dit geen makkelijke opgave. Je wilt immers voorkomen dat je cadeau nimmer gebruikt wordt of hetzelfde als dat van een andere bezoeker is. Vandaar dat we je in dit artikel attenderen op drie originele kraamcadeautjes die bij de ontvangers zeker in de smaak zullen vallen.

© Pexels.com

1. Geef een luiertas cadeau

Met een luiertas bereid je ouders voor op het feit dat ze na een tijdje ook met de baby op stap zullen gaan. Op die momenten zullen ze ontdekken dat ze beter een aparte tas voor de spullen van hun kindje kunnen meenemen, omdat hun handtassen niet ruim genoeg zijn. Je kunt als ouder namelijk nimmer voldoende luiers en kleertjes bij de hand hebben, terwijl het ook aan te raden is voldoende voeding mee te brengen. Vandaar dat een Jollein luiertas behalve een origineel ook praktisch kraamcadeau is, waar de ontvangers jaren lang plezier van zullen hebben.

2. Een tandendoosje komt zeker goed van pas

De tandenfee zal er misschien niet zo blij mee zijn, maar de ouders van de baby vinden een
tandendoosje met naam beslist schattig. In dit hartvormig of rond doosje stop je de eerste melktand van je kindje, die uitvalt. Het vormt zo een leuk aandenken aan dit moment, in de toekomst. Het leuke van deze doosjes is dat je ze kunt personalisering met de naam van het kindje of een ander ontwerp.

© Pexels.com

3. Met een kraammand geef je elke dag een cadeau

Lijkt het je leuk om je pas geboren kleinkind elke dag een cadeautje te geven? Dan zit je met een kraammand absoluut goed. Het is de bedoeling dat de ouders gedurende de acht tot 10 dagen van de kraamtijd elke dag een van de geschenken uitpakken. Voor hen vormt dit moment van de dag een leuke spannende afwisseling, omdat ze echt geen idee hebben wat allemaal in zo een mand zit.

Dr cadeautjes kunnen van alles wezen. Van de in de vorige punten genoemde luiertas en tandendoosje, tot een lieve knuffel of een pak zwemluiers. Ook is dit origineel geschenk de perfecte oplossing voor grootouders die familie erfstukken aan hun kleinkind wensen over te dragen. Als de baby al een oudere broer of zus heeft, kun je voor hem of haar ook een geschenkje in deze mand plaatsen.

Zoals je merkt zijn het de geschenken die er anders uitzien of die je zelf samenstelt, die de ontvangers als origineel zullen ervaren. Het laten bedrukken van de naam of de geboortegegevens op een handdoek is daarom ook een leuke optie.

Wij wensen je heel veel plezier toe bij de opvoeding van de nieuwe wereldburger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *