De 3 beste voetmassage-apparaten van 2022

Kijk je na een lange werkdag uit naar een beetje ontspanning? Geen betere manier om tot rust te komen dan met een voetmassage. Met een voetmassageapparaat geniet je waar en wanneer je wilt.
Maar welk apparaat kies je best en welke functies bezorgen jou dat hemelse gevoel waarnaar je verlangt? Wij gingen op zoek naar de drie beste voetmassageapparaten. Hieronder vind je hun beschrijving.

De 3 beste voetmassage-apparaten
© Pixabay.com

Medisana FM 885 Shiatsu
Dit apparaat beschikt over zachte kussens waarin je je voeten stopt. In combinatie met de warmtefunctie heb je het dus zelfs in de winter altijd heerlijk warm. Je hebt keuze uit verschillende types massage: een droge voetmassage, een infrarood massage of een shiatsu massage. Door de massagekoppen die in het kussen zijn verwerkt, genieten ook de bovenkant van je voeten mee van de voetmassage. De 18 massagekoppen en drie verschillende intensiteitsstanden verzekeren dat jouw massage volgens de door jou gewenste druk verloopt. Ook de bloedsomloop in je voeten en onderbenen verbetert door het gebruik van dit toestel. Het apparaat werkt op netstroom, beschikt over 1,8 meter snoer en weegt 3,5 kilo. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat je het makkelijk kunt meenemen. Voor 99 euro haal je dit apparaat in huis.

Bodi-Tek BT-CRB03 Circulation Plus
Met een eenvoudig te bedienen apparaat slaagt de Bodi-Tek BT-CRB03 Circulation Plus erin om de bloedtoevoer van je voeten en onderbenen te stimuleren. Het gebruikt elektrische spierstimulatie of electric muscle stimulation (EMS). Op die manier worden je voet- en kuitspieren afwisselend opgespannen en ontspannen, wat de bloedtoevoer stimuleert. Er is evenwel geen warmtefunctie. Maak een keuze uit de 99 mogelijke intensiteitsstanden om steeds de juiste voetmassage in te stellen. Dat instellen kan trouwens eenvoudig met behulp van de afstandsbediening. Dankzij de automatische uitschakeling blijft het apparaat niet onnodig in de aan-stand. Een voetmassage op verplaatsing? Ook geen probleem. Het toestel is makkelijk mee te nemen aan het handvat, werkt op netstroom en heeft een snoer van 1,5 meter. Met 1,9 kilo is dit voetmassageapparaat een lichtgewicht in zijn soort. Het toestel kost 139,99 euro.

De 3 beste voetmassage-apparate
© Pixabay.com

HoMedics AirPro
Doordat je je voeten volledig in het toestel steekt, worden niet enkel de boven- en onderkant van je voeten gemasseerd, maar ook je hielen. Twee massageknoppen en drie verschillende intensiteitsniveaus zorgen ervoor dat de voetmassage volledig naar jouw wensen wordt ingesteld. Door de warmtefunctie blijven je voeten lekker warm. De functie automatische uitschakeling is handig voor mocht je het toestel vergeten uitzetten of in slaap zijn gevallen tijdens de voetmassage. Het apparaat biedt verschillende types massage: droge voetmassage, infrarood massage, rolmassage, shiatsu massage en vibratie massage. Allen zorgen voor verminderde spanning in de spieren en een betere bloedsomloop. Je kunt het apparaat overal op de netstroom aansluiten met behulp van het snoer dat een comfortabele lengte heeft van 1,8 meter. Het toestel zelf weegt 4,1 kilo, maar is nog steeds voldoende compact om makkelijk op verplaatsing mee te nemen. De voetstukken zijn machine-wasbaar waardoor verschillende mensen het voetmassageapparaat kunnen gebruiken. Voor 203 euro is dit toestel van jou.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *